Nieuwe maatwerk keuken in villa Leek: geel met modern design en functionaliteit - Team 2
788
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-788,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nieuwe maatwerk keuken in villa Leek: geel met modern design en functionaliteit

Nieuwe maatwerk keuken in villa Leek: geel met modern design en functionaliteit

 

Vraag van de klant: De klant, eigenaar van een villa in Leek, zocht naar een unieke en opvallende keukenrenovatie. Ze wilden een keuken die niet alleen visueel indrukwekkend was, maar ook functioneel en duurzaam, met een focus op gezelligheid en stijl. Een opdracht in Leek, door Interieurbouw Team2 uit Leek. Een goudgele match.

 

Onze oplossing:

 

    • Keuken Eiland: We hebben gekozen voor een gewaagd en opvallend geel kleurenschema dat direct de aandacht trekt en een stijlvolle ambiance creĆ«ert. Het keukeneiland, ontworpen als het centrale punt van de keuken, bevordert gezelligheid en is perfect voor samenkomsten met familie en vrienden. Het Himacs blad, bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen krassen, stoten, vlekken en slijtage, zorgt ervoor dat het zijn esthetische kwaliteit behoudt.
    • Apparatenwand: De op maat gemaakte apparatenwand is ontworpen met een specifieke focus op de behoeften van de klant, inclusief een doordachte indeling van lades en schappen. De variatie in opbergruimte maakt het mogelijk om keukenapparatuur en benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik te houden. Het naadloze ontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

 

 

Meerwaarde voor de klant: Deze keukenrenovatie heeft de villa in Leek getransformeerd in een moderne, functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimte. De klant ervaart nu een verhoogd niveau van comfort en functionaliteit, met een keuken die niet alleen voldoet aan hun praktische behoeften maar ook een indrukwekkend designstatement maakt. De gele keuken met zijn centrale keukeneiland en de op maat gemaakte apparatenwand zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook duurzaamheid en efficiƫntie voor dagelijks gebruik. Dit project illustreert de expertise van ons team in het leveren van op maat gemaakte keukenoplossingen die zowel stijl als praktische bruikbaarheid samenbrengen.

Plaats:

Leek

 

Ontwerp:

Studie P&D

 

Fotografie:

Jan Buwalda Fotografie

 

Category

Particuliere opdrachtgever