Een Droomkeuken in Leek: Stijlvol, Functioneel en Duurzaam
788
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-788,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Een Droomkeuken in Leek: Stijlvol, Functioneel en Duurzaam

In het pittoreske Leek heeft een villa-eigenaar gekozen voor een radicale transformatie van hun keuken. Ze zochten naar een ontwerp dat niet alleen esthetisch indrukwekkend was, maar ook uitblonk in functionaliteit en duurzaamheid. Dit project te Leek, uitgevoerd door Interieurbouw Team2 uit Leek, bleek een goudgele match.

Op Maat Gemaakte Keukenoplossingen

  • Dynamisch Keukeneiland: Als middelpunt van de keuken werd gekozen voor een opvallend geel kleurenschema, dat onmiddellijk de aandacht grijpt en een chique sfeer creĆ«ert. Dit
    keukeneiland, bedacht als het hart van de keuken, bevordert gezelligheid en is de ideale plek voor familiebijeenkomsten en vrienden. Het Himacs werkblad staat bekend om zijn stevigheid en weerstand tegen krassen en slijtage, waardoor het jarenlang zijn schoonheid behoudt.
  • Maatwerk Apparatenwand: Deze wand is speciaal ontworpen naar de wensen van de klant, met een slimme indeling van lades en planken. De diversiteit in opbergruimte zorgt ervoor dat alle keukenapparatuur en benodigdheden geordend en binnen handbereik zijn. Het naadloze ontwerp draagt bij aan een strak en modern uiterlijk.

Resultaat: Een Prachtige Maatwerk Keuken

Deze renovatie heeft de villa in Leek omgetoverd tot een ruimte van moderne elegantie, functionaliteit en esthetische aantrekkelijkheid. De klant geniet nu van een keuken die niet alleen voldoet aan praktische eisen, maar ook een opmerkelijke designstatement vormt. De opvallende gele keuken met het centrale eiland en de op maat gemaakte apparatenwand zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook de nodige duurzaamheid en efficiƫntie voor dagelijks gebruik. Dit project toont de deskundigheid van ons team in het realiseren van keukenoplossingen die stijl en functionaliteit naadloos combineren.


Locatie: Leek

 

Design: Studio P&D

 

Fotografie: Jan Buwalda Fotografie

 

Realisatie Maatwerk: Team2 Interieurbouw

Category

Particuliere opdrachtgever